Skip to main content
Till toppen
Evoko har sedan 2010 producerat högkvalitativa rumsbokningspaneler. Med svensk design och enkelt användargränssnitt är de en favorit för många AV-leverantörer och nu är Evoko också en del av Scandecs produktportfölj. 

Med Evoko erbjuder vi kvalitetsprodukter inom rums- och arbetsplatsbokning, säger en stolt produktansvarig, Erik Söderman. 

Många känner till Evoko Liso, men Erik tycker hela Evoko-portföljen är spännande:

- Liso gör det enkelt att boka rum via kalendern när du kallar till ett möte, samtidigt som närvarosensorn som aktiverar panelen när du kommer nära den är både miljövänlig och effektiv. Naso är ett mycket effektivt system för rums- och arbetsplatsbokning och har ett extremt bra online-system för fjärradministration. Kleeo hjälper företag som använder "free seating" att enkelt hitta och boka arbetsplatser för dagen. 

- Det här har jag önskat mig länge

Det säger Scandecs säljchef, Kjell Haukelidsæter. Han värdesätter de trygga, enkla och användarvänliga produkterna och har länge velat kunna förmedla Evoko-produkter: - När Biamp köpte Evoko blev jag väldigt glad. Vårt förhållande till Biamp är starkt och Evoko-produkterna kompletterar vår produktportfölj väl.

Scandec ska ha en stark produktmix och våra produkter ska vara av hög kvalitet. Evoko-produkterna har visat sig vara robusta och fungera mycket bra. 

Kjell tillägger: - Arbetsplatser har blivit mer flexibla efter pandemin. Trenden är inte bara att du kan sitta hemma och boka ett mötesrum för morgondagens möte via Outlook, utan du kan också boka en arbetsplats, ett skrivbord eller en lugn vrå för hela dagen eller för en period. 

Evoko LISO - enkelt att integrera, lätt att använda 

Liso har de funktioner du behöver i ett självbetjänat rum- och arbetsplatsbokningssystem. Det blir tydligt synligt om rummen är lediga, vem som har bokat rummet och hur länge. Grönt visar ledigt, rött visar upptaget. Orange visar att rummet snart blir upptaget. 

Det är precis som trafikljusen vi är vana vid när vi kör bil, säger Erik. 

Liso har ett öppet API som gör det enkelt att samverka med flera system, som Exchange, Microsoft 365, Google Workspace och Domino (IBM). Alla Evoko-system kan också användas med Evoko Workplace-appen. 

Evoko NASO - rum- och arbetsplatsbokning i ett säkert system 

Evoko Naso gör det enkelt att hitta och boka ett ledigt rum för ett möte. Placera den utanför mötesrummen för att bli av med dubbelbokningar, förvirring och avbrutna möten. 

Naso rum- och arbetsplatsbokning är specialbyggt för att säkerställa en säker och pålitlig produkt som kommer att hålla i många år. 

Evoko KLEEO - för valfria arbetsplatser 

Kleeo-serien ger det perfekta sättet att reservera arbetsplatser i kontorslandskap med flexibla arbetsplatser. 

Den kommer att informera alla vilken arbetsplats som är tillgänglig för dig eller upptagen av andra, även om de inte sitter där just då! 

Med Workplace-appen kan du boka den arbetsplats du behöver medan du dricker morgonkaffet hemma, och den checkar in dig via sensorer eller nyckelkort när du sätter dig ner. Du kan också boka en ledig plats med några tryck på Kleeo-enheten. 

Kleeo finns både individuellt och i paket med 6 enheter. 


Möt våra Biamp EVOKO bokningsprodukter

Evoko Liso Room Manager
Varenr.: EVO-LISO-RM

Varenr.: EVO-LISO-RM
Evoko Naso Room Manager
Varenr.: EVO-NASO-RM

Vi tror att fantastisk design är när enkelhet möter funktionalitet på en punkt av minimalism där allt du behöver är tillgängligt. Detta digitala rumsbokningssystem gör sig av med dubbelbokningar, förvirring om var man ska gå och möten som avbryts. Naso Room Manager tar hand om rumsbokningen så att du kan fokusera på produktiva möten.

Varenr.: EVO-NASO-RM
Evoko Kleeo Desk Manager - inkl 1 års licens - Power supply ingår ej
Varenr.: EVO-KLEEO-DM

Den perfekta skrivbordsbokningsenheten för kontor med flexibla platser. Evoko Kleeo Desk Manager är en skrivbordsbokningsenhet som signalerar vilket utrymme som är tillgängligt, incheckat eller väntar på den som har bokat det. Boka din arbetsplats direkt på enheten eller via app

Varenr.: EVO-KLEEO-DM
Användarmeny