Skip to main content
Till toppen

Evoko Naso Room Manager

Produktnummer: EVO-NASO-RM
med moms

Vi tror att fantastisk design är när enkelhet möter funktionalitet på en punkt av minimalism där allt du behöver är tillgängligt. Detta digitala rumsbokningssystem gör sig av med dubbelbokningar, förvirring om var man ska gå och möten som avbryts. Naso Room Manager tar hand om rumsbokningen så att du kan fokusera på produktiva möten.

Generella specifikationer
Bruttovikt N/A kg
Produktserie Evoko
Montering Vägg
Storlek i tum 8
Paneltyp LCD
Upplösning 1024x768
PoE PoE & PoE+
Nätverkstyp Wifi 802.11 b/g/n 2, Wifi 802.11 b/g/n 2
Producentens varunummer 910.1971.900

Naso Room Manager

Naso Room Manager gör det enkelt att hitta och boka en ledig plats för att ha ett möte. Placera den utanför vilket samarbetsutrymme som helst för att bli av med dubbelbokningar, förvirring och avbrutna möten.

Utformad av ett prisbelönt design- och utvecklingsteam, introducerar Evoko Naso ett intuitivt belysningssystem som leder dig till din destination utan ansträngning. Utrustad med en närhetssensor presenterar den dynamiskt relevant information när du närmar dig skärmen. Evoko Naso hanterar bokningar av rum och befriar dig så att du kan fokusera på dina möten. Denna digitala rumsbokningslösning förhindrar inte bara dubbelbokningar och avbrott utan frigör även rum som är bokade men inte används. Med en enkel beröring på skärmen kan du snabbt hitta ett rum för spontana möten. Dessutom erbjuder den bekvämligheten att rapportera trasig eller saknad utrustning direkt från displayen. Ikonerna ger en snabb överblick över tillgänglig utrustning i varje rum. Genom att använda analysverktyg kan du få värdefulla insikter om rummens användning, vilket hjälper till att förbättra din mötesmiljö.

 

Office 365

 

Naso Room Manager är integrerad med Microsoft O365, vilket gör det möjligt att boka ett mötesrum direkt från Outlook-kalendern. Bokningssystemet håller allt uppdaterat och synkroniserat med rummens bokningsskärmar.

 

Byggt från grunden

Naso Room Manager är byggt för att säkerställa en säker och pålitlig produkt som kommer att hålla i många år. Evoko-rumsskärmar har använts över hela världen sedan 2010 inom branscher där säkerhet är av högsta prioritet, inklusive regeringar, banker och försvarsentreprenörer.

Som en del av våra säkerhets- och kvalitetssäkringsprocesser genomför vi regelbundet säkerhetspenetrationstester (PEN-tester) utförda av externa säkerhetsexperter för att säkerställa att vår produkt uppfyller de högsta förväntningarna och kraven.

 

Evoko Liso Room Manager
Varenr.: EVO-LISO-RM

Varenr.: EVO-LISO-RM
Användarmeny