Skip to main content
Till toppen

Evoko Liso Room Manager

Produktnummer: EVO-LISO-RM
med moms

Generella specifikationer
Bruttovikt N/A kg
Produktens nettovikt 2 Kg
Produktserie Evoko
Montering Vägg + Glas
Storlek i tum 8
Paneltyp LCD
Upplösning 1024x768
PoE PoE / PoE+
Nätverkstyp Wifi 802-11 a/b/g/n / Ethernet Rj-45, Wifi 802-11 a/b/g/n / Ethernet Rj-45
Producentens varunummer 910.1969.900

Evoko Room Manager har sedan 2010 gjort det enkelt att boka mötesrum. Evoko lanserar nästa generation Room Manager: Evoko Liso. Ännu ljusare och vackrare att se på, och med samma uppdrag som tidigare – att se till att alla mötesrum används effektivt. Evoko Liso är byggd på en helt ny plattform. Med nytt, mjukt uttryck och grafiskt användargränssnitt. Det är enklare än någonsin att boka ett mötesrum med din vanliga kalender, eller direkt på pekskärmen. All relevant information presenteras elegant på skärmen. Du kan också söka efter andra mötesrum och boka dem via vilken Evoko Liso som helst inom nätverket.

Ljusstark och sömlös

Evoko Liso är byggd på en helt ny plattform. Med nytt, mjukt uttryck och grafiskt användargränssnitt. Det är enklare än någonsin att boka ett mötesrum med din vanliga kalender, eller direkt på pekskärmen. All relevant information presenteras elegant på skärmen. Du kan också söka efter andra mötesrum och boka dem via vilken Evoko Liso som helst inom nätverket.

Öppen och interaktiv

Evoko Liso ansluter via WiFi eller PoE/PoE+ nätverk. Med ett öppet API är det enkelt att integrera med andra system. Det krävs inga extra tillägg eller programvaror att lära sig. Så lätt och självklart att vem som helst kan hantera det utan utbildning. Alla funktioner är tillgängliga med bara några få tryck.

Enkel och vacker

Evoko Liso har en ny och slank design. Lätt att installera och en verklig fröjd att se utanför varje mötesrum. Den ursprungliga Evoko Room Manager har vunnit flera designpriser, och vi är mycket stolta över denna nya generation. Så praktisk, enkel och ljusstark. Nästa möte är bara en knapptryckning bort.

Evoko

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter från Evoko. Utforska vårt sortiment för att hitta högkvalitativa produkter som täcker dina behov.

Evoko Naso Room Manager
Varenr.: EVO-NASO-RM

Vi tror att fantastisk design är när enkelhet möter funktionalitet på en punkt av minimalism där allt du behöver är tillgängligt. Detta digitala rumsbokningssystem gör sig av med dubbelbokningar, förvirring om var man ska gå och möten som avbryts. Naso Room Manager tar hand om rumsbokningen så att du kan fokusera på produktiva möten.

Varenr.: EVO-NASO-RM
Användarmeny