Skip to main content
Till toppen

CTOUCH har tilldelats EcoVadis guldmedalj som erkännande för sina enastående insatser för en hållbar framtid. Med detta placerar EcoVadis CTOUCH bland de allra bästa företagen i världen på miljöområdet.

EcoVadis: Världsledande inom hållbarhetsbedömning av företag

EcoVadis anses vara världens mest pålitliga leverantör av hållbarhetsbedömningar och har gjort utvärderingar för över 130 000 företag. EcoVadis mäter företagen på ett omfattande sett av kriterier under fyra huvudteman:

  • Miljö
  • Arbete och mänskliga rättigheter
  • Etik
  • Hållbara inköp

Toppbetyg för banbrytande miljötänkande CTOUCH får högsta betyg inom miljöområdet med en poäng på 80/100, vilket enligt EcoVadis gör dem till ett av världens bästa företag (under de senaste 12 månaderna).

CTOUCH är en av våra viktigaste leverantörer. De har länge legat långt före andra tillverkare när det gäller hållbar produktion av interaktiva skärmar. De utvecklar framtidsinriktade och hållbara produkter med en hållbar design. Detta resulterar i ett minskat CO2-avtryck genom hela skärmens livscykel och ger en betydligt lägre energiförbrukning.

CTOUCH har under det senaste året fortsatt att vidta åtgärder för att göra skärmarna mer miljövänliga genom innovation och förändringsvilja:

  • Utveckling av en konceptskärm, som kommer att ha mer än 40% lägre strömförbrukning.
  • Ett återköpsprogram, där äldre skärmar renoveras och säljs på en offentlig andrahandsmarknad, vilket ger skärmarna ett "nytt liv".
  • Åtagande för en rättvis och transparent produktion.

CTOUCH har också utvecklat uppgraderingsmoduler som ger äldre interaktiva skärmar den senaste användargränssnittet, högre säkerhet och längre livslängd. Scandec levererar sådana moduler för CTOUCH Laser Sky, Laser Nova och Riva genom våra återförsäljare.

Med guldmedaljen från EcoVadis och ett starkt åtagande för hållbar produktion har CTOUCH planer på att genomföra ännu fler verkningsfulla miljöåtgärder, både 2024 och i framtiden.


Erik Söderman
Erik Söderman
Pro AV Sales
Johan Björk
Johan Björk
Pro AV Sales
Anhony Berry
Anhony Berry
Pro AV Sales

Kampanj
Interaktiv skärm Riva R2 86" LED UHD
Varenr.: 10052786

CTOUCH Riva R2 - fullpackad med kraftfull hårdvara, kristallklart JBL®-ljud och en fantastisk skrivupplevelse. Riva R2 är det perfekta tillskottet till varje toppmodernt klassrum.

Varenr.: 10052786
Interaktiv skärm Riva D2 86" LED UHD
Varenr.: 10052886

CTOUCH Riva D2 är den perfekta budgetskärmen, utrustad för alla undervisningssituationer. Skärmen är byggd för att passa till det operativsystem och resurser du dagligen använder.

Varenr.: 10052886
Kampanj
Interaktiv skärm Neo 86" LED UHD
Varenr.: 10052686

Varenr.: 10052686
Interaktiv skjerm Canvas 86" LED UHD Org
Varenr.: 10052586

Varenr.: 10052586
Användarmeny