Skip to main content
Till toppen
Kampanj Q4 2023 Sverige

Vi har kampanj på pekskärmar från CTOUCH 2023 ut. 

Välj mellan Riva R2 och NEO, som båda erbjuder hög klass och mycket god användarvänlighet.

Kampanj
Interaktiv skjerm Neo 75" LED UHD
Varenr.: 10052675

Varenr.: 10052675
Kampanj
Interaktiv skjerm Neo 86" LED UHD
Varenr.: 10052686

Varenr.: 10052686
Kampanj
Interaktiv skjerm Riva R2 75" LED UHD
Varenr.: 10052775

CTOUCH Riva R2 - fullpackad med kraftfull hårdvara, kristallklart JBL®-ljud och en fantastisk skrivupplevelse. Riva R2 är det perfekta tillskottet till varje toppmodernt klassrum.

Varenr.: 10052775
Kampanj
Interaktiv skjerm Riva R2 86" LED UHD
Varenr.: 10052786

CTOUCH Riva R2 - fullpackad med kraftfull hårdvara, kristallklart JBL®-ljud och en fantastisk skrivupplevelse. Riva R2 är det perfekta tillskottet till varje toppmodernt klassrum.

Varenr.: 10052786

 

Inloggning krävs för att se dina priser. Alla priser inkluderar väggfäste, frakt och kemalieskatt.

Scandec är distributör av interaktiva skärmar. Tveka inte att kontakta oss för mer information, men prisförslag får du från någon av våra många seriösa återförsäljare. Om du önskar ett konkret erbjudande, kan du meddela oss vilken avtalspart du har och be oss att koppla dig med en återförsäljare i ditt område.

Läs mer om skärmarna

 • Den senaste teknologin med Android 12
 • Enkel och smidig trådlös delning
 • En fantastisk skrivupplevelse  
 • Kristallklart 80W JBL-ljud  
 • Inbyggda 4-vägs farfield-mikrofoner
 • USB-C med 100W laddning

En fantastisk skrivupplevelse!

Genom att kombinera noll mellanrum mellan glasen, Triple S-glas och TrueBeam Touch+ -teknologi ger CTOUCH Riva R2 en skrivupplevelse som är snabb, ren och jämn. Du förstår det när du provar själv.
 

Det allra bästa ljudet

Oavsett om du tittar på en film med eleverna eller har en elev som deltar via Teams eller Meet, kommer de kraftfulla 80W JBL®-högtalarna att se till att ljudet når ända till den fjärraste delen av klassrummet.
 

Dela med sig är roligt!

Å Att bjuda in upp till 50 elever att delta i en undervisning har aldrig varit enklare, tack vare den förinstallerade fullversionen av EShare. Eleverna kan omedelbart dela sin Windows-, Android-, Chrome- eller Apple-enhet trådlöst till skärmen, visa exempel på problemlösning, visa sina presentationer eller förklara begrepp visuellt.
 

Spara watt - spara pengar

Skolor har inte obegränsade pengar. För att bekämpa höga energipriser är CTOUCH Riva R2 utrustad med smart av/på-funktion. Detta slår på pekskärmen när någon kommer in i klassrummet och stänger av den när det inte är någon där. R2 använder bara energi när det verkligen behövs. Och när energi används, har denna modell redan en av de lägsta energiförbrukningarna på marknaden.   

Enklare IT-vardag med CTOUCH Sphere

Du kan hantera uppdateringar och alla skärmens inställningar i CTOUCH Sphere, ett enkelt administrationsystem som gör det enklare för de som är IT-ansvariga. Alla nya skärmar måste registreras i Sphere. Garantin registreras samtidigt. Läs mer om hur du gör det här.

Sphere gör det också enklare att ge fjärråtkomst till alla inställningar i realtid via webbläsaren när du behöver support.

5 års garanti

Garantin kräver registrering av produkten på: https://sphere.ctouch.eu/

För utbildning 5 år / För företag 3 år.

CTOUCH Neo er utvecklad speciellt för användning i gymnasieskolor, högre utbildning och mötesrum, där enkelhet och användarvänlighet är de primära kraven.

 • Välj mellan tavla, trådlös delning, webbläsare och källbyte. Det är allt. CTOUCH Neo ska vara enkel att använda.
 • En otroligt exakt skrivupplevelse och minimal avstånd från glas till bild.
 • JBL® högtalare ger bra ljud i klassrum, videokonferenser eller vid presentationer.
 • Inbyggda Array-mikrofoner ingår också.
 • Kabellås säkerställer kablarna och förhindrar stöld.
 • Ett eget Stage XXL-fäste för montering av konferenskamera.
 • Rörelsesensor minskar uppstartstiden och sparar energi.
 • Enkel trådlös anslutning utan installation av en extra app.
 • Använd en enkel USB-C-kabel till din dator för ljud, bild, pekfunktion och 100W laddning.

Den enklaste sättet att dela trådlöst...

...är när du kan använda din enhets förstaval utan att behöva installera appar eller programvara först.

CTOUCH Neo kommer med inbyggd AirServer, så enkelheten är inbyggd. Du delar med det du vanligtvis använder från din enhet; AirPlay, ChromeCast eller Miracast.

...och den enklaste whiteboarden

Denna skärm ska vara så enkel för dig att använda att du med gott samvete kan skippa manualen. Bara 4 enkla val: vill du undervisa på whiteboarden, dela trådlöst, hitta information på nätet eller välja en extern källa?

Whiteboarden är också så enkel som möjligt; lägg till sidor vid behov, välj penna eller textmarkör i 6 färger, suddgummi, verktyg för att välja flera objekt samtidigt och naturligtvis ångra-knappen. Den kan vi inte vara utan!

Du kan alltid kommentera ovanpå allt som visas i webbläsaren, som delas trådlöst eller kommer från anslutna källor. I kommentarverktyget kan du justera genomskinligheten under användning, så att du kan skriva ovanpå det du ser eller skapa en helt vit tavla.

Ctouchable™ design

CTOUCH har en egen patenterad designfilosofi för sina skärmar – Ctouchable™, vilket också är grundtanken bakom CTOUCH Neo; Elegant, enkel, stilren och hållbar.

Blått symboliserar visdom, sanning och samarbete – något som passar mycket bra i undervisning och möten. Neo har ett blått "band" runt kanterna, vilket förstärker det eleganta intrycket.

Dessutom används anodiserad aluminium och förstärkta material för ökad hållbarhet, även i de framåtvända JBL-högtalarna.

När det gäller Ljud

Ett långvarigt och gott samarbete mellan CTOUCH och JBL har resulterat i många goda ljudupplevelser. Den här gången har JBL optimerat ljudupplevelsen med nya framtågade högtalare på 2 x 15 W och en 15 W subwoofer för de djupa tonerna. Frekvensintervallet är från 200 till 20 KHz.

Dessutom har CTOUCH Neo sex inbyggda Array farfield-mikrofoner för att möjliggöra utmärkt ljud in och ut vid videokonferenser.

Det lilla extra

Kabellåset förhindrar att kablar rycks ut och portar skadas av hanteringen.

På toppen av skärmen finns en plattform för videokonferenskamera eller whiteboard.

Källvalet visar aktivt skärmen på anslutna enheter, vilket gör det ännu enklare att hitta rätt källa.

Skärmen aktiveras med den inbyggda rörelsesensorn när du kommer in i rummet. Skärmen är fortfarande svart, men är redo att användas när du trycker på glaset. Och den stängs av när du lämnar rummet, vilket är bra för miljön och för elräkningen.

Om du lägger till CTOUCHs enknappssystem har du allt du behöver i en interaktiv skärm.

Användarmeny