Skip to main content
Till toppen

Smart-Way är ett genialt system för kabelkanaler och kabeldöljare, tillverkat i USA.

Det är enkelt att installera och konfigurera ett Smart-Way-system, samtidigt som du har många möjligheter. Smart-Ways mycket låga profil kommer inte att märkas av dem som går på golvet. Det installeras ovanpå eller i vilket golv som helst, eller det kan användas för att dra kablar längs väggen. Smart-Way är perfekt för kontor, konferensrum, samarbetsrum, klassrum och överallt där kabelhantering är nödvändig för att ge tillgång till ström och data.

Det intelligenta valet

Smart-Way Raceway ändrar sättet du transporterar kablar över golvet. Designat för att passa moderna arbetsplatser prioriterar Smart-Way funktionalitet utan att offra god design. Med sina skarpa linjer ger Smart-Way ett bestående intryck av tidlös kvalitet. Du har nu flexibiliteten att köpa olika längder för att anpassa dig till rummets krav på användning och anslutning. Med en mycket låg profil, gott om plats för kablar och finish i aluminium eller skiffergrått är Smart-Way verkligen det intelligenta valet för kabelhantering.

Flexibilitet

Med Smart-Way armbågssats blir det sömlöst att installera dina kabeldragningar runt/i hörn. Vi har sett till att du kan utföra antingen en 45- eller 90-graders sväng med våra armbågssatser, samtidigt som vi ser till att den vinklade svängen inte komprometterar kabelföringens böjningsradie.

Installationsmöjligheter

  1. På vilken golvyta som helst inklusive betong, trä, kakel och laminat
  2. I mattor med tjocklek upp till 95 mm
  3. I laminat med tjocklek mellan 54 och 95 mm
  4. I trägolv mellan 95 och 127 mm. Om trägolvet är över 127 mm tjockt krävs delar för extra anpassning
  5. I väggkanal med lock
  6. I parallella system

Smart-Way kan användas både som en lösning på eller i golvet, samt för kabelhantering på vägg, med de medföljande kanterna. Kanterna för användning i golvet låter dig installera systemet i vilken typ av golvbeläggning som helst (matta, trä, kakel, laminat). Varje system levereras med två par kanter, vilket gör att det kan användas både på (för vinyl, matta, trä) eller i golvet utan att behöva köpa extra delar. Genom att använda Smart-Way kantning (SW-TPECS) i kombination med standardsystemet, kommer du nu också att kunna lägga Smart-Way väggkanal utanpå väggen.

Inmatning

Smart-Way inmatningsskålar hjälper till med att leda dina kablar mellan golvet och väggkanalerna med fyra olika alternativ: Låg/hög profil, på vägg, staplade inmatningar och golv-till-vägg övergångsmatning i skiffergrått eller aluminium. Dessa vägginmatningar ska inte bara vara funktionella utan även eleganta, med sin geometriska form och definierade vinklade linjer.

Användarmeny