Skip to main content
Till toppen

Ny leverantör - Analog Way

Under mer än 30 år har Analog Way designat och utvecklat ett brett spektrum av prisbelönade bildbehandlingslösningar. De har och utvecklat unik expertis i att leverera obevekliga videopresentationsopplevelser till avancerade kunder inom uthyrning och scen, företag, broadcast, högre utbildning och House of Worship-marknaderna. Analog Way är en ny leverantör för Scandec Sverige, men har varit en pålitlig leverantör för Scandec Norge en tid.Vi ser verkligen fram emot att börja arbeta med Analog Way och deras fantastiska produkter. Analog Ways lösningar kan användas i allt från fasta installationer till de mest kritiska live-applikationerna. En stor tillverkare med produkter och lösningar som säkerligen kommer att lägga värde till vårt erbjudande som Pro AV-distributör i Sverige berättar teknisk säljare Erik Söderman.


Analog Way - om leverantören

Sedan grundandet 1989 har Analog Way byggts runt ett oföränderligt uppdrag: att innovativa sträva efter excellens genom att erbjuda sina kunder inom den professionella audiovisuella branschen den mest kraftfulla och pålitliga högpresterande videobehandlingsutrustningen på marknaden. Under åren har Analog Way utvecklat en unik expertis i att leverera kompromisslösa videopresentationer för sina kunder. Analog Ways lösningar används i talrika integrationsprojekt och evenemangstillämpningar runt om i världen: konserter och live-evenemang, gigantiska displayskärmar i lobbyer eller företagsauditorier, multi-fönster-videoväggar på arenor och kasinon, virtuella verklighetsstudior och uppsättningar för TV samt helgedomar och museer.

 


Vi hjälper dig från början till slut i Dina projekt!

Hos oss får du hjälp och assistans från start till mål, från ritning till installation och driftsättning. Vi utbildar och stöttar våra återförsäljare och hjälper till med service. 

Ta kontakt med våra expert på Analog Way produkter hos oss

Erik Söderman
Erik Söderman
Teknisk Säljare
Anthony Berry
Anthony Berry
Teknisk säljare

Användarmeny