Skip to main content
Till toppen

Ny leverantör - Avonic

Med mer än tio års erfarenhet inom Pro-AV är Avonic en ledande tillverkare av PTZ-kameror. Avonic tar nya innovationer till AV-industrin och har introducerat unika audiovisuella inspelningslösningar av hög kvalitet för många hundra olika applikationer. Avonic är en ny leverantör för Scandec Sverige, men har varit en pålitlig leverantör för Scandec Norge en tid. De erbjuder ett brett utbud av produkter till våra kunder, inklusive innovativa lösningar inom audio- och videoteknik. Deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet och driftsäkra, vilket gör dem ett värdefullt tillskott till vårt sortiment.

Vi på Scandec är otroligt glada över att få representera Avonic och deras fina kameror. Vi har länge känt till Avonic som leverantör och ett flertal av våra befintigliga produkter & lösningar fungerar mycket bra tillsammans med Avonic. Detta gäller t.ex. våra olika styrsystem och kongress- & konferensanläggningar som fungerar sömlöst ihop med Avonic berättar Pro AV manager Erik Söderman.


Avonic - historia och mission

Avonic är ett internationellt teknikföretag som grundades 2006. Deras mission är att erbjuda enkel och användarvänlig teknik för videokonferens och presentationslösningar. Företaget har en stark teknologisk kompetens och fokuserar på att utveckla innovativa lösningar för att möta de ökande behoven av distanssamarbete och effektiv kommunikation. Avonic strävar efter att förenkla samarbete och öka produktiviteten för sina kunder.


Vi hjälper dig från början till slut i Dina projekt!

Hos oss får du hjälp och assistans från start till mål, från ritning till installation och driftsättning. Vi utbildar och stöttar våra återförsäljare och hjälper till med service. 

Ta kontakt med våra expert på Avonics produkter hos oss

Erik Söderman
Erik Söderman
Teknisk Säljare
Anthony Berry
Anthony Berry
Teknisk säljare

Användarmeny